Friday, December 17, 2010

hantu kak limah balik rumah.


citer nie lawak gila doe, first2, seram lah jugak kan nak tegok citer hantu kat pangong, pangong dah lah gelap2 gitu.haishh ! nnti aku jerit terkeluar macam suara pompan, tak malu pulak aku kat situ.hahaha da time tegok citer nie pukol 1 pagi an, haishh !.seram jee.last2, layan jugak cousin aku pergi tegok.dah beli tiket semua, pop corn mesti wajib beli lah kan kalo tegok wayang.dah beli bekalan semua, masok lah bilik no 8.oke, tegok movie nie kat galexy ampang tau, memang tak bapa best lah kan.gelexy nie bilik dia kecik-kecik jee.hee oke, da masok semua cari tempat duduk lah kan, rupa -rupa yerr tempat aku duduk tue baris ketiga dari skrin an sebab ramai gila g tengok.pehh, memang hebat lah kan.bilik kecik, tmpt duduk dekat dengan skrin.best kepala aku kena 'dogak' selama 1 jam 30 minit.pehh, bayang lah kan,keluar pangong pon kepala aku still dogak sakit punya pasal.HAHAHAHAHA oke, time tegok citer nie aku asyik berdekak jee, awal-awal pon aku da berdekak an.hahaha orang lain semua asyik tak henti gelak lah kan, kadang-kadang bagi aku tak lawak pon diorg gelak, dah aku pon sekali join gelak sebab kelakar tegok diorg gelak.hahaha korang-korang, tegok lah citer nie, sumpah best.asyik ketawa jee.hee citer nie empat hari jee dah dapat empat juta an.wow ! hebat sehh.taniah muhammad khalid. :) korang kalo tak caya citer nie best, g lah tegok sndiri yerr.hee k lah kawan, sampai disini saja. bye smakom ! :)

No comments:

Post a Comment